miercuri, 5 ianuarie 2011

Buzau bestial!!!


A.S Vazand acest titlu, tinerii datorita limbajului lor vor putea crede ca este o poveste despre cluburi, dar bestial de data aceasta are chiar sensul sau propiu nemaifiind un termen de argou.Va prezint in continuare o poveste infioratoare la care am fost nevoit sa asist.Rugam parintii a nu lasa la indemana copiilor acest material deoarece povestea groaznica pe care o contine poate influenta si imbolnavi mintile tinere.

Vineri in data de 1 spre 2 mai 2009.
Locatia Buzau, mai exact cartierul Micro 3 Buzau.Subsemnatul impreuna cu doi dintre prietenii lui se indrepta linistit catre locatia denumita metaforic “casa”.La un moment dat ne-am oprit undeva sub coroana bogata a unui copac cu intentia de a fuma o tigara la lumina unui stalp de iluminat public.
De acolo am fost din pacate martori la scena pe care am sa v-o relatez in continuare.Speram ca dovezile pe care le-am strans la fata locului si marturiile noastre sa devina baza unui dosar care sa pedepseasaca aspru pe acest animal si de asemenea si pe prietenii lui. Fie ca sufletul pisicii ucise de celelalte bestii sa-l zgarie si sa-i miaune in urechi pentru vesnicie!

Tema articolului? poate nu este foarte clara, in schimb insa concluzia este foarte clara si anume:bestialitatea tinerilor buzoieni nu cunoaste limite! Dupa ce acum 3 ani un grup de tineri au omorat cu cruzime o pisica cu lovituri de picior, povestea se repeta. De data aceasta insa, victima este un biet catelus maidanez, mama a 3 pui. Aceasta a fost maltratata ingrozitor cu lovituri de picior in cap, in abdomen si in partea posterioara.Povestea s-a intamplat intr-o seara de vineri la 200 de metri de locul in care si-a gasit sfarsitul si acea biata pisicuta.Agresorul, este un barbat in varsta de 25 de ani, de inaltime medie ,tuns scurt si cu ochelari (surse neoficiale spun si ca are penisul mare el mai fiind cunoscut si sub numele de Gigi Obor). Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul cunoscut in lumea interlopa si sub numele de El Padrito,Penescu,Jeeeeeeeeean sau Tweety si trecand de altfel drept persoana respectabila in societatea noastra se afla pe data de 2 mai seara impreuna cu doi dintre acolitii sai intr-o parcare din cartierul Episcopiei. Avea un comportament violent datorat bauturilor alcoolice si poate si datorita substantelor halucinogene (martorii spun ca repeta obsesiv versul “de cand cu drogurile e tare marfa in club” ale indragitului interpret de muzica dance Puya). Cei trei stateau de vorba impreuna cu un alt interlop cunoscut sub numele de Cainele. La un moment dat au fost intrerupti de catre o unitate mobila a politiei care i-a legitimat. Suspectul nostru, respectiv Jeeeeeeeeean a fost foarte amabil la vederea organelor de politie si a raspuns cu amabilitate la intrebarile acestora. Dar, dupa ce acestia au plecat s-a transformat intr-o bestie si si-a varsat frustrarile pe un animal gingas, un biet catelus care s-a apropiat de el pentru a cersi o bucatica de mancare.Cu o cruzime inimaginabila Parintele s-a napustit furios asupra catelusului lovindu-l cu bestialitate pana ce acesta a cazut. La fel de cruzi au fost si ceilalti care in loc sa-l opreasca pe acest animal dezlantuit,filmau toata scena cu ajutorul unui telefon mobil prevazut cu dispozitiv de captare si radeau.Catelusul a scapat cu greu de furia bestiei dezlantuite reusind sa fuga intr-un final, dar urletele lui de durere au fost auzite inca mult timp de locatarii cartierului. Va intreb pe dumneavoastra dragi cititori cum se poate ca in societatea noastra o asemenea bestie sa traiasca libera printre noi? Astazi a fost acest catelus dar maine s-ar putea sa ii cadeti victima chiar dumneavoastra sau copilul dumneavoastra sau unul dintre cei dragi. P.S Acest material a mai fost postat acum ceva timp pe un alt blog dar a fost scos in urma anumitor “rugaminti”. De data asta vom merge pana la capat.O sa revin in curand cu materialul filmat la momentul respectiv. Sper ca asta sa fie suficient pentru ca acel animal fara suflet sa fie pedepsit impreuna cu prietenii lui!

Un comentariu: