luni, 25 octombrie 2010

Love is in the air

"Prostia este o suferinţă nedureroasă a inteligenţei " Emil Cioran




Cât de fericit mă simt că trăiesc în România. În ţara asta nu găseşti de muncă, bătrânii mor din cauza pensiilor mici, se fură la greu ... dar un lucru este sigur : nu te plictiseşti.
Astăzi am primit un mail de la un prieten cu 3 link-uri către ziarul Libertatea unde am găsit o adevărată telenovelă şi anume : povestea de dragoste dintre un om şi iapa vecinului său. Pentru mine este incredibil nu doar că Nicu Bocioacă se iubea cu Doina ci şi modul în care ziarul Libertatea urmăreşte întreaga poveste. Datele când au fost publicate articolele dovedesc lucrul ăsta.

20 octombrie 2010 :  "Constănţean prins în timp ce făcea sex cu o iap" (nu este greşeală de tipar la mine ci pe site-ul ziarului este scris "iap").
Martorele la eveniment, două femei din sat, se declarau oripilate de gestul consăteanului lor. Acum mă întreb şi eu cât de urâte sunt femeile din Potârnichea, judeţul Constanţa, dacă omul nostru a ales să f#tă o iapă în detrimentul lor. Se pare că omul nu era la prima relaţie de genul. O măgăriţă era cea care îi furase inima prima dată.
Acum nu înţeleg reacţia sătenilor care doresc să îl linşeze. Bine la femei treacă meargă  ... adică din tot satul nu găseşti tu ce să f#ti decât o iapă şi o măgăriţă? Asta da jignire pentru femei. Bărbaţii probabil acum realizează ce femei urâte au langă ei ... şi dacă tot au pe cine să îşi verse nervii de ce să nu îl omoare?


22 octombrie 2010 : "Proprietarul animalului batjocorit de un sătean: «Voi tăia iapa violată»"
În articolul ăsta aflăm numele unei martore (Florentina Mocanu) şi facem cunoştinţă cu proprietarul Doinei (Gheorghe Toloşa). Planurile de viitor ale lui nea Gheorghe sunt negre: “Mi-a pocit animalul. Nu ştiu ce să fac, cred că voi tăia iapa violată”. Alooo Protecţia Animalelor ... iapa asta chiar era iubită de cineva (mai mult decât era cazul dar intenţia contează nu modul) cum sa fie omorâtă.
Reactia Poliţiei face toţi banii. Citez din Libertatea : "Poliţiştii din sat s-au autosesizat şi i-au întocmit dosar penal lui Bocioacă, pentru ultraj contra bunelor moravuri.". Dar pe iapă au întrebat-o dacă a fost violată? Poate a fost de comun acord ... poate există o relaţie serioasă între ei ... sau iapa este minoră?


25 octombrie 2010 : Proprietarul iepei violate de vecinul său: "Nu o tai şi nici nu o vând. Ce vină are ea?
Gheorghe Toloaşa decide să păstreze iapa dar îşi ia măsuri de precauţie şi promite să o ducă la păscut cât mai departe de amantul ei. Amant care stă acum închis în casă de frica sătenilor.

Dar cele mai geniale sunt comentariile la cele trei articole din care am selectat câteva (nu le voi modifica tocmai pentru ca nvreau sa îşi piardă din farmec).

De la primul articol :

1. cosorel
ALOOOOO! Redactia! de ce schimbati domnule iepele in timpul actului sexual?Acum jumatate de ora Doina era blonda iar acum e bruneta.Nui ce sa mai intelegem vis a vis de gusturile amorezului?
2. Curiosu;)
EU TOT NU INTELEG
E "iap"= adica cal....sau iapa femela?
3.Candidul
Întrebare
Dacă iapa ştia să gătească şi să spele rufe, o ia de nevastă ?
4. bebe
deliciu
maaaaaa sigur este moldovean il cunosc a stat la noi in sat si ne a belit toate animalele si pesti din balta
5. trompy
un taran avea o iapa; si cara cu ea la ceapa; cand a terminat cu ceapa a-nceput sa futa iapa.
6. ****
Virilitatea romaneasca !!!
Ce stromeleag are asta la 50 de ani,de reuseste sa satisfaca iapa, altii nu pot nici femeile !!!
7. pisoiu
violarea animalelor
bagati-l la parnaie ca de cand ne e vecin asta toate animalele stau terorizate,gainile se culca numai tarziu de frica sa nu fie violate,vaca nu mai da lapte,e un cosmar....
8. iapa salbatica
si tu pisoiule? tie nu ti-e frica?:)))))
9. judas
invidie
femeile erau invidioase, si geloase, in loc sa se alature ski ele, s-au dus glont la politie.Pai asta e mentalitate de comunism, au ramas turnatori.

Al doilea articol :

1. monica
pt proprietar
Proprietarul e mai cretin decat ala care a violat iapa...
2. elixidor donose
corect
daca iapa l-a inselat cu altul, acum sa divorteze de dansa,nu sa o omoare. La partaj, iapa o sa ramana cu grajdul si un hectar de lucerna iar peizanul cu restul -,, mai corect,, nu se poate
3. Laura
Doar vecina are minte ?
Cum sa sacrifici un animal pt. ca ai un vecin timpit ?Daca ti-ar fi violat nevasta sau fiica le- ai fi omorit ? Ce vina are animalul ? nu tu ar fi trebuit sa ai grija de el si sa-l pazesti de nebuni?Unul o violeaza si celelalt o omoara !!!In satul ala numai nebuni sunt ,oare ?
4. ana~
mi-a pocit animalul:)) pocit esti tu ce vina are iapa ca ti-a pocit-o ala? s-au ai vrut sa fii unicul ce o pocesti?:))) =))
5. Papitzu
sa analizam
bai..usurel ca e o alta problema acu'..iapa trebuie urgent dusa la ginecolog..daca a ramas gravida????? in caz ca da..junele o sa fie vegetarian sau carnivor?? aici sunt chestii complexe...nu poti sa-ti dai seama pana nu faci reconstituirea faptei de fata cu un judecator...
6. ricaventuriano
aoleo
tarani fara pic de minte !!unul violator si altul criminal!!si voi aveti pretenti sa mai intram si noi in rand cu lumea civilizata!!!
7. Tina
2+1
2 prosti=un criminal si un violator iar eu stau si citesc ca prostul toate porcariile din libertatea!
8. Lucifer
Sacrifica iapa si o face salam, dupa care il baga aluia de a violat iapa in C^U^R sa vada si el cum e.
9. aladin
nu-si pune nimeni problema ca iapa ar fi putut sa-l seduca pe Bocioacă ?daca-i asa omu n-are nicio vina.Si inca ceva,io cred ca Gheorghe Toloşa, proprietarul iepei ,e gelos ca l-a inselat iapa ,d-aia vrea s-o taie.Cam curva iapa.

Articulul numarul trei
1. Moldoveanul
Oare iapa cum s-a simtit?
Bine ca ti-a venit mintea la cap.Nu inteleg cum sa f..ti o iapa?Daca iapa nu i-a facut nimic la vecinul tau,inseamna ca i-a placut.Omule ai grija sa nu vina peste tine la noapte,sau cand intri in grajd sa isi ridice fundul ca sa o bagi si tu:)).
2. papitzu
stai asa
daca-i gravida? ce se va intampla cu micutul centaur???:))
3. viciatul
Dar cum a fost posibil?
Eu am aceasta curiozitate , sa stiu cum a fost posibil. Daca iapa a fost pusa jos , inseamna ca a ademenit-o si ca au facut-o mai des. Stia ea iapa despre ce este vorba , altfel dadea cu copita , facea ceva. Dar nu , ea a stat cuminte. Deci iapa , ca orice iapa.
4. andreas
Telenovela
Iapa va fi consultata de un psiholog,dupa ce isi revine din soc,violatorul, ca sa scape de puscarie o ia de nevasta.Astfel proprietarul va avea un ginere voinic si asa vor trai in fericire pana la adanci batraneti.
5. irlandazu
stire tare
era cel mai tare articol, daca violatorul, facea si sex oral cu iapa

În încheiere vă daţi seama că autorul Cătălin Schipor este şi plătit să scrie asemenea tâmpenii?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu